9 ene 2009

habilitats

Tinc l'estranya habilitat de perforar el cervell amb la mirada i provocar confessions secretes i mai dites. Però jo anhelava tenir una habilitat positiva! Jo volia saber fer coses, ser especial! Resulta que faig tanta por a la gent que obligo a parlar d'aquelles accions innombrables. Una de dues, o poli "mala"... o "capellana"... o psicòloga... o potser opto per continuar buscant la meva habilitat.

2 comentarios:

MARTA dijo...

laia!
Per començar, devies pensar q era una rancia, per no dirte res de l'act. que em vas dedicar! Ho sento, no l'havia vist! Ho vaig mirar l'11, el 12, i el 13 (i vaig aprofitar per xaferdejar-lo), pero despres amb tot el prepartiu del viatge em vaig oblidar de seguir entrant al teu blog. Avui he entrat i ho he vist i m'ha fet molta il·lusio, axi que moltes gràcies:)
I sí, a part de tenir aquesta habilitat, que jo trobo molt interessant, segur que en tens alguna que només tu mateixa pots descobrir.
Petons,
Marta!

LiA dijo...

Hola!!! quina grata sorpresa :) Tranquil.la! M'alegro molt que hagis vist el post :P És que es va morir la meva besàvia i aquell mateix dia 11 estava completament desconnectada del món. Quan vaig tornar a tocar de peus a terra et vaig escriure, que t'ho devia ;)

Fins moooolt aviat, que m'ho vaig passar molt bé en aquella zona "filosòfica" de la taula :D