19 may 2009

descobriments

Descobreixo una flor al cul de moltes de les persones amb qui comparteixo constel.lacions. De vegades ells no s'adonen del que tenen, del que han tingut, del que tindran. Un munt de secrets que pas a pas, d'esbufec en esbufec, em confessen i confesso. Descobriments del dia a dia, de persones a qui ja et dóna la sensació que tens massa vistes.

Et descobreixo portant una vida que m'agradaria tenir quan fos gran com tu. Et descobreixo amb el teu pare, el teu (nou) company de vida, escrivint en el teu blog (!). Us descobreixo embarassades. Et descobreixo de tranquis, esmorzant a la terrassa, amb un suc i un croissant. Et descobreixo mostrant la teva mediocritat, acceptant que tens tendència a estar al lloc oportú en el moment oportú i prendre les decisions més encertades. Et descobreixo iniciant massa vegades una nova vida,en aquests últims mesos -potser vols una mica de tranquil.litat ja :)-.

Costa descobrir en un mateix aquestes flors que veus en els altres...una mica el "cap geperut es veu el seu gep", però a l'inrevés.

No hay comentarios: