27 mar 2008

comiats i benvingudes

M'acomiado de tots vosaltres, petits mestres de cares adormides i somriures innocents. Voldria recordar-me sempre dels vostres noms, les vostres cares. Segur que recordaré tots aquests dies d'escola, les dedicatòries a les agendes, els crits i els riures, les anècdotes. Gràcies!

Dóno la benvinguda a una nova etapa de la meva vida. Altra vegada un començament, una transformació, desde dins i desde fora. Amb ganes de viure la vida que somio, que he imaginat, que vull. Vénen nous projectes i noves il.lusions. Una nova edició de tria la teva aventura. =)

25 mar 2008

jugant amb castells de sorra (II)

No vull ser la princesa del pèsol, ni la fada bona, ni la princesa prohibida ni la reina més bonica del regne... però em cansa viure en castells de sorra fina de la platja de tota la vida.

17 mar 2008

e(skizo)frenia

Ja no sé si és que sóc immune, després de tot. O si realment amago el que sóc amb paraules plenes de bones intencions, encara que estigui enterrant amb sorra ben fina i suau allò que vull. No sé si és que ja les deixo passar pel meu costat, perquè... total, ja no ve d'aquí! De totes maneres, en cada mirada hi veig un somriure ple d'esperança.
En resum, whatever will be, will be. I no té més.

Romanc a l'espera...

13 mar 2008

quan es fa nosa

M'agradaria tant confirmar si és només paranoia (seria completament lògic, tenint en compte la meva condició)... però per això mateix no sé mai si és cert el que ensumo i penso.

9 mar 2008

belly dancers in da nait

Ahir va ser una gran nit... vaig ser feliç davant teu -tot i que la taula era massa llarga i no vaig poder-te acariciar tant com voldria- em feia mal la panxa i la boca de tant riure! Feia temps que no em passava (amb algú com tu). La sangria hi va ajudar, però bàsicament ens "culpo" - a tu i a mi... a nosaltres- de fer-ne un sopar tan màgic x) La ballarina hi va posar de la seva part també -amb aquell cos tan sensual i aquells moviments exòtics. Això sí, la que es va guanyar els teus favors, al final, va ser la màquina de tabac... que amb tants intents de lligar, amb tants beeps i bips... sort que havies fet anys un mes abans que si no amb el 'control de menores' activat no haguéssis tingut massa èxit xD I les mans per tot arreu i una humana que buscava el carrer Verdi i tu que quequejaves i que dius que ni sabies què li deies. Podia haver marxat i haver evitat tantes coses que no m'agraden... però m'hauria perdut dormir al teu costat. I això, m'hagués sabut més greu :$
Ahir pensava "que no canvii mai això, que sempre sigui així" i avui penso que tot podrà ser igual o millor :D

Luv U
;*

som - obrint pas

5 mar 2008

In- d'...

Insuficient
Inseguretat
Incertesa
Indiferència
Incoherència

però també d'...

Increïble
Inèdit
Interessant
Intel.ligent
Inimaginable

3 mar 2008

3 coses que em fan pensar que si i 3 que em fan pensar que no

La primera, unes paraules que vibren. La segona, un cor que batega. La tercera, una petició que se supera en escreix.

La primera, una lletra tan coneguda. La segona, una creació poc original. La tercera, un àpat que engreixa.

I de propina...un desig que de moment només es formula amb sons acabats de llevar... i, en números vermells... és un desig que no es pot fer realitat perquè no compleix tots els requisits que haviem pactat.